informatikahonlap készítésszövegszerkesztésoktatásweblap készítésecdl vizsga

Web extra

Webes alkalmazás telepítés

Rengeteg jól használató, ingyenes megoldás áll rendelkezésre az interneten. Cégünk vállalja ezen (ingyenes) webes alkalmazások telepítését, rendszerbe helyezését, külön megegyezés esetén oktatását is.
Minden egyes rendszer telepítésére egyedi árajánlatot adunk. Természetesen csak a telepítésért számítunk fel költséget, a szoftverek, az eredeti lincensz alapján díjmentesek! A webes rendszereket telepíthetjük a megrendelő által biztosított szerverre, de egyedi igény esetén az infline.hu domainen is van lehetőség a futtatásra.
A teljesség igénye nélkül íme néhány nagyszerű szolgáltatás, amelyet ajánlani tudunk:
 • Chat
  chat.infline.hu
  Chat szolgáltatásunk bárki szabadon igénybe veheti. Ezen a felületen keresztül biztosítunk lehetőséget távoktatási rendszerben tanulóink számára -előre megbeszélt időpontban- élő, írásos konzultációs lehetőségre. Éljen a lehetőséggel!
 • Családfa kutatást elősegítő csomag
  • PhpGedView - Username: admin, Password: demo
  Ezzel a nagyszerű családfa kutató, megjelenítő és rendszerező webes alkalmazással nagyon egyszerűen tudja családfáját felvinni, majd az adatokat rendszerezni, exportálni, ismerőseinek megmutatni, kinyomtatni. Hasznos, mert több felhasználó is bővítheti az aktuális családfát, így akár távol élő családtagok is könnyedén felvihetik az általuk ismert rokoni szálakat.
 • CRM, azaz internetes notesz
  • SugarCRM - Username: admin, Password: demo
  • eGroupWare - Username: admin, Password: demo
  Mit is jelent a CRM? Egy web alapú szoftver, amely egy közös adatbázisban tárolja a cége összes fontos kapcsolati információját. Külföldön "Customer RelationShip Management"-nek, vagy röviden CRM-nek hívják. Magyarországon még nincsen rá kialakult kifejezés. A számítógépre elég egy modern böngésző, az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Konqueror, Opera tökéletesen megfelel. Ezen megoldás előnye, hogy távolról, akár a világ másik végén lévő internetkávézóból is elérhetjük levelezésünket, határidőnaplónkat, címjegyzékünket, feladatlistáinkat, telefonhívásainkat vagy könyvjelzőinket, és lehetőséget ad a munkatársakkal való hatékony információcserére, egyes események megosztására is. A szoftver természetesen megfelelően biztonságos felhasználóazonosítást és jogosultsági rendszert tartalmaz adataink védelmére.
 • E-mail
  Lehetőség van mail.infline.hu végződésű e-mail cim igénybevételére. Két lehetőséget biztosítunk: csak átirányítás, spam szűréssel, reklámok nélkül, egy már meglévő e-mail címére; vagy egyedi webről is elérhető postafiók (webmail), POP3-as eléréssel, spam szűréssel, reklámok nélkül.
 • IWIW ismerősök
  iwiw2rss
  Az alábbiak segitségével iWiW-es ismerőseink szülinapját és névnapját RSS hirfolyamként kaphatjuk meg.
 • Webes operációs rendszer
  eyeOS
  Az eyeOS célja megteremteni a korlátok nélküli munkát és szórakozást. Az operációs rendszerek összeférhetetlenségét áthidalva az eyeOS teljes szabadságot ad Önnek abban, hogy megszokottan végezhesse feladatait, bárhová is viszi újta.
  Az eyeOS segítségével bárhonnan elérheti dokumentumait, rendezheti állományait. Praktikus, mintha mindig magánál tartana egy pendrive-ot. Használata egyszerű és nem igényel mást, csak élő internetkapcsolatot. Munkáját onnan folytathatja, ahonnan legutóbb abbahagyta.
  Az alaprendszerrel együtt számos mellékprogram is része a rendszernek, többek között az állománykezelő, szövegszerkesztő, zenelejátszó, naptár, jegyzettömb, és címjegyzék is. Csoportmunkát lehetővé tevő csoportkezekő-, állománymegosztó- és csoportszervező alkalmazások is helyet kaptak a rendszerben.
 • Projekt koordináció
  • Webcollab - Felhasználónév: admin, Jelszó: demo; Webcollab cikk
  A WebCollab egy egyszerű, áttekinthető csoportos munkafelület, mely az interneten keresztül bárhol elérhető. Segítségével nyomonkövethetjük projectjeink állását, határidejét, feladatokat állíthatunk fel és oszthatunk ki, azokhoz megjegyzéseket és állományokat fűzhetünk. A feladatokról és változásokról email tájékoztató kérhető. A felhasználókból munkacsoportok szervezhetők és ezek között a feladatok láthatósága szabadon állítható.
 • Távoktatás, oktatás elősegítése
  • Moodle - Username: admin, Password: demo
  Ezen rendszer segítségével távoktatási anyagokat, felmérőket, feladatlapokat, hasznos dokumentumokat teszünk közzé. Ezt a keretrendszert használjuk az oktatás, valamint az iskolai felmérések során. Lehetőséget biztosítunk más iskolák, oktatási intézmények, oktatók számára a keretrendszer teljeskörű használatára. Nagyon hasznos lehet pl. tanórai dolgozat megíratására, otthoni gyakorlásra szánt anyagok közzétételére, stb.
Mindezen és további szoftverek frissítését is vállaljuk. Még több lehetőség és ötlet az opensourcecms.com oldalon! További információért, árajánlatért, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot:
© 2007-2008. Infline Informatika. Minden jog fenntartva!
XHTML CSS