Szilveszteri fogadalmak


Sok mindent tervezek a jövő évre. Például azt, hogy sokkal figyelmesebb leszek mindenben. Sokkal többet fogok sportolni, sokkal egészségesebben fogok táplálkozni, és összességében élni is. Le fogok szokni a dohányzásról, nem iszom majd alkoholt, és minden nap fel fogom hívni a családom egy tagját. Jobban meg fogom becsülni a munkahelyemet, és mindent és mindenkit, aki van körülöttem, mert tudom, hogy ezt eddig nem tettem, pedig kellett volna. És a testi épségemre is sokkal jobban oda fogok figyelni, mert tudom, hogy sok mindenkinek fontos vagyok, és nem tehetem meg, hogy nem vigyázok magamra. például minden alkalommal be fogom kötni a biztonsági övemet, és mindig a megfelelő évszaknak megfelelő gumiabroncsot fogom az autón használni. Ennek a fontosságáról egyébként nem olyan régen győződtem meg, amikor kiderült, hogy egy barátom azért szenvedett súlyos autóbalesetet, mert nagyon kopott volt a téli gumija, és majdnem meg is halt. A gumi pedig azért volt kopott, mert nyáron is azt használta. Én nem akarok még véletlenül se ebbe a hibába esni, ezért igen is venni fogok megfelelő nyári gumikat. Ki is néztem, honnan fogom őket megvásárolni: gumidiszkont.hu/nyari-gumi

Ez egy nagyon szuper kis oldal, amit sokan ajánlottak nekem, ezért is döntöttem mellette. Már ki is néztem, melyik abroncs lesz a választottam, nem gatyázok, meg fogom rendelni. Arra is nagy figyelmet fogok fordítani emellett, hogy óvatosan vezessek, és körültekintően közlekedjek úgy általában. És figyelmesebb szeretnék lenni a barátaimmal is, nem akarok jövőre megbántani senkit. Erre tényleg nagyon nagy figyelmet fogok fektetni.

Tehát egészség, biztonság, család és barátok, ez lesz a jövő év mottója. És bár közhelyesen hangzik, de tényleg komolyan gondolom most, hogy ezeket mind egy szálig be is fogom tartani. Sokkal fontosabban ezek az apró dolgok az életben, mint a nagyok, ezt aztán elhihetitek. És el kell kezdeni időben foglalkozni velük, mert ha már elmúl az idő, és késő változtatni, akkor már az ember hiába bánkódik. Én nem követem el ezt a hibát, és a jövő év tényleg más lesz, mint a többi. Higgyétek el, ez nem csak egy fellángolás, tényleg, komolyan, ezeket a fogadalmakat most be fogom tartani!