Elektromos dolgok, paplanok, motoremelők

Ha időnk engedi, időközönként ellátogatunk zsibvásárokra, vagy különböző kirakodó vásárokba, vagy olyan városokba, ahol kimondottan ilyenekkel foglalkoznak. Te jártál már ilyen helyen? Esetleg szoktál vásárolni?

Új vagy használt

Én nem kötöm az ebet a karóhoz, hogy csak új dolgot vásároljunk. Hogy miért? Mert számos olyan eset van, amikor valaki megun valamit, és el akarja adni, de alig használta, és csak ott porosodott. Vannak olyan dolgok, amiket meg szabad vásárolni használtan. Persze nem mindent vásárolok így, mert a fehér nemüket soha nem vásárolnám meg így!

Sok mindent vásároltunk már ezeken a napokon, amikor elmegyünk. Két hónapja voltunk az egyik városban ahol ezzel foglalkoznak. Mindig megvan, hogy a ember mit szeretne vásárolni, de persze ilyenkor vesznek olyat is,amire annyira nincs szükségünk, vagy csak meglátjuk, és meg szeretnénk venni. Múltkor Jani a motoremelőket nézegette. Ő állandóan az autós, és motoros dolgokat nézegeti. persze van, hogy azt is megnézi amit én, de ezek annyira nem érdeklik.

Ezért szoktunk úgy menni néha, ha ráér a barátnőm Anna, és a párja Józsi, hogy közösen. Így a fiúk is jobban elvannak, ők is nézelődnek, és mi is.

Még jó, hogy két kulcs van az autóhoz, ilyenkor mindegyikünk elviszi magával, és csak bepakoljuk a kocsiba, amit vettünk.

Jókat szoktam mosolyogni, mikor felnyitom a csomagtartót, hogy mit találok, van e benne valami, vagy sem?. Persze általában én vásárolok többet, nem pedig Jani. Mindig mondja is, hogy már megint miket vásároltam: Holott nem szoktam butaságokat venni.

Én ha veszek valamit, akkor a lakásba, ami esetleg szükséges, vagy nekem. De magamnak konkrétan nem igazán vásárolok. Már régóta szerettem volna a fürdőszobába venni például szőnyeget. De olyan jó nagyot, hiszen elég tágas a fürdőnk. Hát nem nagyon kaptam sehol, ami pedig tetszett volna, az horror összegű volt. Ott találtam töredéke áráért olyan hiper szuper szőnyeget, hogy csak na.

Persze sok mindent vettünk már ott. Mind a kettőnk biciklijét ott vettük. Normális esetben, elég drága lett volna. Itt, mivel kettőt is hoztunk, olyan bagó áron vettük meg, hogy szinte nevetséges volt. De a konyhába is vásároltam már dolgokat. Poharat, tányért, még egy gyümölcscentrifugát is. Persze Jani is vett már az autóba szőnyeget, meg minden féle kütyüt. Még egy autó mosó szettet is vásárolt, nagyon nevetséges áron, azóta ez is könnyebben megy.