A minap böngészés közben, bukósisak akcióra bukkantam

e-commerce-402822_1280Szeretek az interneten szörfözgetni ide oda mert mindig találok valami hasznos információt.

Mindig elmentem, vagy lementem, ami érdekel. Mindig attól függ, hogy telefonról, vagy pedig számítógépről netezek. Ha a telefonomat használom, egészen egyszerűen, fogom magamat, és lefényképezem az adott oldal tartalmát ami érdekel, és azt bármikor vissza nézhetem, a telefonom segítségével. Ami azt jelenti, hogy akár egy jó receptet, ha találok, vagy egy könyvet, bármit.

Sok esetben használom ezt a funkciót, mert igen csak hasznos, főleg, ha nincs idő esetleg valamit elolvasni, de érdekelne, akkor csak lefényképezem, és elmentem.

Ha számítógépről vagyok bejelentkezve, akkor vagy elmentem az oldalt a kedvencek közé, vagy egyszerűen fogom magamat, és kimásolom az adott dolgot, ami érdekel.

Nem tudunk mindet mindig elolvasni, ami érdekel, és az is praktikus, hogy bármikor vissza tudom nézni, ha kell.

A minap az egyik haverom keresett valahol bukósisak akciót. Még szólt is, ha találok ilyesmit, akkor küldjem már át neki az elérhetőséget, mert egy bukósisakot kell vásárolnia. Szerencsétlen, valami mindig történik vele. Hol elhagyja a dolgait, hol pedig perecel.

Sokszor kihasználom az internet adta lehetőségeke. Számos esetben, még jobban is járok, ha onnan rendelek, mintha elmennék, és bevásárolnék.

Vegyünk egy egyszerű példát, Szeretem, a magam készített két kezi dolgokat. Ilyen például, a saját mosószerem is. Mit lehet róla tudni? nagyon egyszerű az elkészítése is, és a hozzávalók is egészen egyszerűen beszerezhetőek.

Hogy hogyan csinálom? Ezt is az interneten találtam meg. Nagyon megtetszett, többek között azért is mert házi, olcsó, és a sajátom. Nem kell semmi nagy dolgot vásárolnom hozzá, és sokkal olcsóbban jövök ki, mintha bármilyen drága mosószert vásárolnék. Már számos terméket kipróbáltam. Volt olyan, amit a gyerekek nem bírtak, és vakaróztak tőle, vagy pedig piros lett a szemük. Azt persze nem is mondom, hogy mennyire drágák.

Aztán egyik alkalommal ellátogattam az egyik kedves ismerősünkhöz. Alapjában véve tőle szoktam vásárolni a mézet, így konkrétan azért mentem, de közben ő éppen mosószert kotyvasztott. Néztem is, hogy mit főz, még kérdeztem is tőle. Elmondta, hogy most már évek óta maga készíti a mosószerét.

A hozzávalók igen egyszerűek, a következők: mosószappan, szódabikarbóna, mosószóda, és esetleg fehérítő por, ha valaki szeretné, de ez persze csak fehér ruhához való. Maga az eljárás nagyon egyszerű. Teljesen oda voltam érte, hogy nekem is készítenem kell magunknak, és ki szeretném próbálni.

Az első adagot már talán majd fél éve készítettem magunknak. Mára már csak ezzel mosok. Most, hogy fogyóban van az első adag alapanyagom, ami háromszori készítéshez volt elég, elkezdtem böngészni az internetet, hogy hol is találhatnék olcsó alapanyagot. Találtam is egy remek oldalt, ahol most nagyon szuper árak vannak, sőt akció is van.

Az akciókat mindig érdemes figyelni, és számolgatni. Hogy miért? Mindig ki kell számolni, hogy melyik éri meg jobban. Én most olyat találtam,hogy minden nagyon olcsó, sokkal olcsóbb, mintha a városban vásároltam volna meg, és mindezek mellé, most még a szállítás is ingyenes. Csak megadom, hogy melyik szállítási formát szeretném kiválasztani, és már rendelhetek is. Nekem most ez igazán kedvezően fog kijönni.

A másik lehetőség, hogy lehet, hogy a termék kicsit drágább, amit szeretnénk vásárolni, de a szállítás ingyenes, vagy olcsóbb. Azért ezeket minden esetben érdemes előre kiszámolni, és belekalkulálni, hogy mi éri meg jobban. Sok oldal akcióz, hiszen olyan széles a kínálat, hogy muszáj megpróbálni oda csábítania vásárlókat magukhoz. Egy internetes portál sok mindennel nem tud versenyezni, csak a szállítással, vagy az árból való engedménnyel.

Sok esetben érdemes az interneten vásárolni, hiszen ki sem kell mozdulni otthonról, mindent házhoz tudunk már hozatni.